МЕНЮ
Еще больше наших работ:
www.artsign.com.ua
зворотній зв'язок

Будь ласка, залиште свої дані

+38 (067) 410 50 49

зворотній дзвінок

LukaGalamar@gmail.com

ua ru
ua

Розробка фірмового стилю мережі кав'ярень в Маріуполі

Розробка фірмового стилю мережі кав'ярень в Маріуполі

Скільки коштує ідея? А скільки коштує хороша ідея? Відповідь навряд чи буде знайдена. Але всього лише одна хороша ідея зможе зробити Вас успішним! В нашій компанії є такі ідеї, і ми можемо поділитися ними з Вами.  Наприклад, одна з наших ідей влітку 2017 року знайде своє втілення в Маріуполі - місті на березі Азовського моря.

 Йдеться про нову мережу кав'ярень Starcoff, для якої нами був розроблений логотип, брендбук та гайдлайн, де закріплена вся інформація про новонароджений бренд: місія і філософія компанії, фірмовий стиль.

Назва є похідною від прізвища замовника «Царичанський» в англ. транскрипції шляхом перестановки перших літер (Tsar-Star), приставка скорочення від «кава» на англ. манер. Крім цього, «Star» - це зірка, назва з такої комбінації слів буде легко запам'ятовуватися, а символізм сприятиме впізнаваності.

 Дуже важливо для компанії показати людям, що вони собою являють, чого хочуть домогтися, для чого працюють. Позиція компанії на ринку повинна бути представлена ​​коротко і лаконічно, але разом з тим і так, щоб інформація була зрозуміла і прийнята покупцями. Тому для Starcoff був запропонований слоган «point of energy». Кава традиційно вважається напоєм, який дає заряд енергії і бадьорості. Бренд орієнтований на середню вікову групу молодих людей віком від 13 до 40 років, які цінують свій час і гідно оцінять якість продукції, а точки реалізації будуть доносити ідею про те, що це саме те місце, де можна швидко і легко отримати насолоду від цього чудового напою.

 Ви можете сказати, навіщо розробляти повний брендбук, розробка якого вимагає багато часу і ресурсів? Відповідь проста - якщо Вас не цікавить майбутнє вашого бренд-дітища, то так, він Вам не потрібен. В іншому випадку, брендбук буде для Вас величезною допомогою, коли Ви будете розширюватися і захочете зберегти незмінним фірмовий стиль.

Брендбук допоможе Вам уникнути на всіх Ваших точках продажів (без Вашого особистого контролю) наступних прикрих випадків:

- зміна кольору, шрифту, пропорцій логотипу;

- кожне рекламне повідомлення говорить про щось нове для споживача, що в результаті його дезорієнтує;

- зміни при виготовленні брендованої продукції: футболок, бейсболок, фартухів, стаканчиків і інших речей, які використовуються компанією.

У підсумку, Ви можете приїхати на одне з місць продажів Вашої продукції і просто не впізнати його!

 За нашим прикладом «Starcoff» Ви можете бачити, як брендбук допомагає не допустити таких помилок.

старкоф3.png

А так же приклади практичного застосування логотипу.

старкоф1.pngстаркоф2.png

Зовсім скоро Ви побачите фото реального втілення цієї ідеї в життя.

Не бійтеся пробувати і творити. А ми завжди будемо раді Вам допомогти!

Дата: 13.07.2017 Всі новини
Розробка